Diskyttere

Besøkere må lese denne uttalelsen nøye før de aksepterer tjenestene på nettstedet. Besøkeren får tilgang til dette nettstedet og bruk av dette nettstedet på forskjellige måter vil anses å ha lest, forstått og akseptert hele innholdet i denne uttalelsen.

Artikkel 1

Serviceet kan gi forbindelser til andre nettsteder eller ressurser på Internett, med hensyn til at Service gir wireless søk på en ikke-manuelt gjennomsøkende måte, og automatisk skaper forbindelser til tredje partinettside basert på søksmål du går inn på. Siden setet ikke har kontroll over innholdet av slike steder eller ressurser, forstår du og er enig om at setet ikke er ansvarlig for tilgjengeligheten av slike steder eller ressurser, og at stedet ikke er ansvarlig eller ansvarlig for innholdet, reklame, produkter eller andre data på eller tilgjengelige steder eller ressurser. Situasjonen skal ikke være ansvarlig eller ansvarlig, direkte eller umiddelbart, for skade eller tap for årsaket eller påstått som skyldes eller i forbindelse med bruk av eller pålitelse av innholdet, varer eller tjenester postet på eller oppnådd gjennom et slikt sted eller ressurser.

Artikkel 2

Du kan få informasjon og nyte tjenester fra slike tredje partinettsteder, og nettstedet kan ikke holdes ansvarlig for deres lovlighet og anta at det ikke er juridisk ansvar.

Artikkel 3

Du skal bruke resultatene av den wireless søkemotoren i din egen risiko. Dette nettstedet gir ingen garanti: Ingen garanti for at søkeresultatene vil oppfylle dine krav, ingen garanti for at søkeservice ikke vil avbrytes, ingen garanti for at søkeresultatene er trygge, nøyaktige, nåværende og lovlig. Det er ingen juridisk ansvar på nettstedet hvis du ikke kan bruke Service normalt på grunn av noen grunn som nettverk, kommunikasjonsforstyrrelse, tredje partinettside, etc.

Artikkel 4

Du bør forstå og vite at nettstedet, som pionerer i mobil Internett, har avansert tilgjengelige data-applikasjonsteknologi og etterretningssystemet, som gir den beste mobile internettsøkserfaringen for tilgjengelige terminale brukere som mobiltelefoner. Dette nettstedet bruker den modne søkemotorknologien i industrien, og samtidig tar fullt beregning av brukeres mobiltilgang. For å gi en bedre user erfaring, vil nettstedet vårt gi opptak etter at brukere klikker på søken. På grunn av behov for s økemotoren for virketidsdata og objektivitet, komplekse data endringer og egen tekniske problemer kan det oppstå noen data feil på grunn av unormale data fra det opprinnelige nettstedet. Hvis du ønsker å få fullstendig og validert innholdet i det originale nettstedet, bør du velge å sjekke det originale nettstedet. Sikkerhet.

Artikkel 5

Bruk av denne tjenesten anses å ha lest og avtalt å bli bundet av relevant innholdet i denne varselen. Dette nettstedet har rett til å endre betingelsene i henhold til den spesifikke situasjonen. Ingen spesifikk varsel er gitt, men du kan sjekke de siste betingelsene på relevante sider. Dersom du fortsetter å bruke Service etter disse endringene, antas du at du har akseptert de endret betingelsene. Hvis du ikke aksepterer dem, bør du slutte å bruke Service.

Artikkel 6

I tillegg til betingelsene som er angitt på dette nettstedet, skal dette nettstedet ikke være ansvarlig for noen ulykke, ubetydelighet, defamasjon, copyright eller intellektuelle eiendom og skader på bruk av dette nettstedet (inkludert datavirus for årsaket av nedlastning).

Artikkel 7

Når det ovenfor innholdet er offentlig publisert, skal de være en integral del av varselen, og du skal også følge med dem. Hvis det er noen konflikt mellom innholdet ovenfor og innholdet i denne varselen, skal denne varselen seire. Din akseptasjon av noen av de ovennevnte forretningsreglene og innholdet i denne varselen skal anses som din aksept av alle innholdet i dette varselet.

Artikkel 8

Hvis det oppstår en krangel eller krangel mellom deg og dette stedet, skal du først løse det gjennom vennlig forhandling. dersom forhandlingen mislykkes, er du enig i å sende fram krangelen eller kontroversjonen til en diskusjonsprosesse på stedet.