Bruksmål

Det har vært den konsistente politikken på dette nettstedet for å respektere brukerens privatinformasjon, og dette nettstedet vil ikke avsløre eller avsløre brukerens personlige informasjon til tredje partier, unntatt partnerne uten brukerens samtykke, unntatt når det er nødvendig av lover eller myndigheter med juridisk myndighet eller med brukerens samtykke. Med mindre brukeren velger eller er enig med å gjøre det på registreringstidspunktet, eller med mindre det finnes en annen avtale mellom brukeren og nettstedet og partnerentiteten om oppløsning eller bruk av brukerens for å operere og forbedre teknologi og tjenesten på nettstedet, kan vi bruke eller gi ikke-personlig identifisert informasjon om brukere til tredje partier, For å operere og forbedre nettstedets teknologi og tjenester, som vil hjelpe brukere med en bedre brukererfaring og forbedre kvaliteten av våre tjenester.

Serviceen kan bruke kaker for å få deg til å logge inn og bruke våre tjenester og tillate å sette opp dine spesifikke servicealternativer. Bruk av kaker tillater oss å gi deg en mer personlig tjeneste. Alt innholdet samlet gjennom bruk av kaker er aggregert og anonym. Du kan velge å akseptere eller avvise kaker ved å endre browser-settet for å avvise kaker, og hvis du velger å avvise kaker, kan du kanskje ikke gå inn eller bruke tjenester eller egenskaper som stoler på kaker.

Serviceet krever brukere å dele og opprettholde fordelene fra Service, og brukere bekrefter hereby at de godkjenner Service ved bruk av din dataprosessor og bandwidresource som kreves for å la andre brukere av programvaren kommunisere med deg og dele Service for begrensede formål. Dette kan påvirke brukerens erfaring og presentere uforutsigbare risikoer. Du bør vurdere og ta ditt valg nøye og bære risikoen. Brukere er enige om at programvaren vil bruke sine fornuftige forsøk til å beskytte integritet og privatliv av dataressursene og datakommunikasjonen, men du anerkjenner og er enige om at nettstedet ikke kan gi noen warrantyrke i dette området.

Når du bruker søkte tjenester, registrerer serveren automatisk visse informasjon, inkludert URL, IP-adresse, browser type og språk brukt, dato og tid for tilgang.

Dette nettstedet respekterer og beskytter all din personlige informasjon, slik som ditt registrerte navn, e-postadresse, etc. Men dette nettstedet minner deg om at nøkkeldrene du skriver inn når du bruker søkemotoren vil ikke vurderes som personlige data.

I følgende tilfeller vil dine personlige data avsløres i henhold til dine ønsker eller juridiske krav, og alle problemer som forårsaker det vil bære av deg personlig.

Med din tillatelse.

(2) Deres personlige data er bare avslørt for å gi produkter og tjenester du har bedt om.

(3) I overensstemmelse med relevante lover og regler og i henhold til kravene til relevante myndigheter.

(4) Hvor vi finner at du har brutt nettstedets Bruksmål eller andre forslag som styrer bruk av produkter og tjenester.

(5) Andre omstendigheter hvor dine personlige data kan oppdages lovlig.